Πολιτική επιβεβαίωσης και πληρωμής κράτησης

Κατά την κράτηση, 30% του συνολικού ποσού απαιτείται σαν προκαταβολή.
Το υπόλοιπο ποσό της κράτησης θα εξοφλείται κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο στο check-in.

 

Πολιτική ακύρωσης

Η προκαταβολή που καταβλήθηκε (χρεώνεται τo 30% του συνόλου κατά τη στιγμή της κράτησης) δεν επιστρέφεται, σε περίπτωση ακύρωσης. Η προκαταβολή που καταβλήθηκε, ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μερική πληρωμή για διαμονή σε εναλλακτικές ημερομηνίες σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αφιχθείτε στο ξενοδοχείο στις αρχικές ημερομηνίες της κράτησης, εντός του τρέχοντος έτους ή της επόμενου έτους. Οπότε η προκαταβολή σας μπορεί να μεταφερθεί σε ενδεχόμενη αλλαγή κράτησης, με μελλοντική ημερομηνία.

Για ακύρωση τελευταίας στιγμής, ή μη εμφάνιση του πελάτη, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης ο πελάτης θα χρεωθεί με το 100% της κράτησης.


Πολιτική Άφιξης/Αναχώρησης

Ώρα άφιξης (check-in): 15:00
Ώρα αναχώρησης (check-out): 11:00

 

Ανέσεις & Υπηρεσίες

Όλες οι σουίτες είναι 40τμ  με πολυτελές μπάνιο με υδρομασάζ, ευρύχωρο μπαλκόνι με μαγευτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και την Ιθάκη, κλιματισμό, ενιαίο χώρο με καθιστικό, μινι-μπαρ, ντουλάπα, γραφείο με καθρέπτη, δορυφορική τηλεόραση με ραδιόφωνο, τηλέφωνο, υδρομασάζ στο μπάνιο, μεγεθυντικό καθρέπτη, πιστολάκι μαλλιών, είδη προσωπικής φροντίδας, ηλεκτρικές κουρτίνες.
Δωρεάν Χρηματοκιβώτιο (ευρύχωρο και για φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές) μέσα σε κάθε δωμάτιο/σουίτα.
Σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε δωμάτιο.
Δωρεάν ασύρματη σύνδεση ίντερνετ σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου
Room service (από 10.30 ως 22.00)

Πολιτική Χρέωσης

Οι αναγραφόμενες τιμές δωματίων είναι για 1 ή 2 άτομα ανά δωμάτιο συμπεριλαμβανομένων πρωινού, ΦΠΑ και δημοτικού φόρου.

 

Μέγιστη χωρητικότητα

2 άτομα διαμένοντες επιτρέπονται σε κάθε δωμάτιο

Ελάχιστη Διαμονή

2 διανυκτερεύσεις

Πολιτική Παιδιών

Για κρατήσεις δωματίων το ξενοδοχείο δεν δέχεται παιδιά κάτω από 16 ετών

 Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ασφάλεια Συναλλαγών Ξενοδοχείου Οδύσσεια - Alpha  e-Commerce

Πολιτική Απορρήτου

H πολιτική απορρήτου ορίζει πώς χρησιμοποιεί η εταιρεία μας και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που μας δίνετε όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο και τον ηλεκτρονικό μας μηχανισμό κράτησης.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται και διασφαλίζει ότι προστατεύεται το απόρρητό σας. Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να προσδιορίσετε τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Τί συλλέγουμε

Μπορούμε να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Ονομα, sτοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Δημογραφικές πληροφορίες, όπως ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση και πληροφορίες κράτησης (ημερομηνίες, αριθμός πτήσης κτλ)
Πληροφορίες πιστωτικής κάρτας εάν η κράτηση γίνει online μέσω της μηχανής κράτησης (μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας)

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε

Απαιτούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε μια καλύτερη υπηρεσία, και ειδικότερα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Εσωτερική τήρηση αρχείων.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.
  • Μπορούμε να στέλνουμε περιοδικά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με ειδήσεις, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παράσχει.
  • Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ασφάλεια δεδομένων

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε.


Ελέγxow προσωπικών στοιχείων

Μπορείτε να επιλέξετε να περιορίσετε τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με τους ακόλουθους τρόπους:

  • κάθε φορά που σας ζητείται να συμπληρώσετε ένα έντυπο στην ιστοσελίδα και να εγγραφείτε στη διαδικασία μάρκετινγκ των ενημερωτικών δελτίων μας
  • κατά τη διάρκεια της επιταγής σας ζητείται να συμπληρώσετε μια φόρμα, αναζητήστε το πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να υποδείξετε ότι δεν θέλετε οι πληροφορίες να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ
  • αν έχετε συμφωνήσει προηγουμένως να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή με διαγραφή από το ενημερωτικό μας δελτίο.
  • Αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα αρχεία σας από την τοπική βάση δεδομένων μας, στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δεν θα πωλήσουμε, θα διανείμουμε ή θα εκμεταλευτούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους εκτός αν έχουμε την άδειά σας ή απαιτούνται από το νόμο.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας στείλουμε διαφημιστικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιοκτησία μας.

Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς σύμφωνα με τον DPA (Data Protection Act 1998) και τον GDPR (Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων). Εάν επιθυμείτε αντίγραφο των πληροφοριών που σας αφορούν, παρακαλώ γράψτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αποδέχεστε ότι οι καταχωρίσεις που πραγματοποιείτε σε ένα βιβλίο επισκεπτών στο χώρο εγκατάστασης, εάν είναι διαθέσιμες, δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία ή λεπτομέρειες που δεν θέλετε να αποκαλυφθούν. Οι καταχωρίσεις που περιέχουν προσωπικά στοιχεία που ενδέχεται να εμπίπτουν στο GDPR μπορούν να καταργηθούν και να καταστραφούν.