ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ, ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ: Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Αυτές τις στιγμές μιας παγκόσμιας πρόκλησης, οι καρδιές και το μυαλό μας είναι σε εκείνους που πλήττονται από την πανδημία COVID-19, καθώς και σε όλους τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, τις τοπικές κοινότητες και τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που αγωνίζονται να συγκρατήσουν αυτήν την παγκόσμια υγεία και οικονομική κρίση.

 

Εν τω μεταξύ, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προετοιμαστούμε για τις διακοπές σας. Καθώς οι άνθρωποι μας - οι επισκέπτες και το προσωπικό μας - βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας, τηρούμε στενά τις οδηγίες όλων των εθνικών και τοπικών αρχών, τα Πρωτόκολλα ασφάλειας « HEALTH FIRST», διασφαλίζοντας την ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι αναμνήσεις των διακοπών σας με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Η ομορφιά της Κεφαλονιάς και το γνήσιο χαμόγελο των ανθρώπων μας, στο Ξενοδοχείο ΟΔΥΣΣΕΙΑ, θα σας περιμένουν ξανά από τα μέσα Ιουλίου 2020 για να δημιουργήσετε τις δικές σας ευχάριστες στιγμές. Όταν έρθει η ώρα να μας επισκεφτείτε,  εμείς θα είμαστε εδώ, διασφαλίζοντας ότι αισθάνεστε, όπως πάντα, σαν στο σπίτι σας.

 

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ – ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

  • Υποστηρίζουμε και ακολουθούμε τις οδηγίες και τις συστάσεις των τοπικών και υγειονομικών αρχών.
  • Όλα τα μέλη του προσωπικού έχουν εκπαιδευτεί και ακολουθούν πληροφορίες και ειδικές οδηγίες για τον COVID-19.
  • Έχουμε αυξήσει τα ήδη εφαρμοσμένα μέτρα για την υγιεινή των χεριών.
  • Αυξήσαμε τα πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής που προσαρμόστηκαν στις οδηγίες σχετικά με το COVID-19.
  • Ακολουθούμε τακτική απολύμανση εκτεθειμένων επιφανειών όπως λαβές πορτών, τερματικά καρτών και κουμπιά ανελκυστήρα με αντιβακτηριακά υγρά.
  • Σκοπεύουμε να προσφέρουμε απολυμαντικά στους κοινόχρηστους χώρους στους επισκέπτες μας.

 

Μείνετε ασφαλείς και αισιόδοξοι μέχρι να ξανασυναντηθούμε την Κεφαλλονιά, σύντομα!Hotel Odyssey
Αγία Ευφημία .::. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
MH.T.E 0430K034A0119601
Ασφάλεια Συναλλαγών Ξενοδοχείου Οδύσσεια - Alpha  e-Commerce
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Πολιτική Απορρήτου
H πολιτική απορρήτου ορίζει πώς χρησιμοποιεί η εταιρεία μας και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που μας δίνετε όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο και τον ηλεκτρονικό μας μηχανισμό κράτησης.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται και διασφαλίζει ότι προστατεύεται το απόρρητό σας. Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να προσδιορίσετε τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Διαβάστε περισσότερα για τους Όρους και Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου μας


Ανάπτυξη & Hosting: Amicro.gr